Didim Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün aşılama çalışmaları sürüyor Didim Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün aşılama çalışmaları sürüyor
Ünlü yapımcı Ahmet San, Fatoş Güney’in “Camları Kırın Kuşlar Kurtulsun” isimli kitabından yola çıkarak ‘Çirkin Kral’ lakaplı usta sanatçı Yılmaz Güney’i konu alan bir filme imza atıyor. Fatoş Güney’in gözünden Yılmaz Güney’i anlatacak film için San sanatçının kızı Elif Güney ve oğlu Yılmaz Güney’den de onay aldı. 2022 yazında planlamaları yapılan ve ocak ayında yapım çalışmaları start alan filmde Yılmaz Güney’i “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminde Cem Karaca’ya hayat veren ve performansıyla büyük beğeni toplayan İsmail Hacıoğlu canlandıracak.

Bursa’da çiftliğe kapandı

Hacıoğlu, rolü için Bursa’daki çiftliğine kapanarak şimdiden sıkı bir hazırlığa başladı. Büyük titizlikle çalışmaları süren filmde İsmail Hacıoğlu’nun giyeceği yaklaşık 150 kostüm için de özel kumaşlar sipariş edildi. Kostümler için provalara da başlayan ünlü oyuncunun, Yılmaz Güney’in “Arkadaş” filminde giydiği takımla karesi de ilk kez ortaya çıktı.