AirPods 4 Türkiye fiyatı belli oldu AirPods 4 Türkiye fiyatı belli oldu
Dyson’ın süpürgeden sonra en başarılı olduğu alan da saç şekillendiriciler diyebiliriz. Özellikle Dyson Airwrap teknolojisi sayesinde bir anda tüm kadınların istediği saç şekillendirici haline geldi.

Dyson Airwrap’te özel bir hava teknolojisi yer alıyor. Bu sayede klasik düzleştiricilerde olduğu gibi saçı yakmadan ve saça zarar vermeden şekil kazandırmak mümkün hale geliyor. Zaten Dyson’ın bu kadar kısa süre içerisinde popüler olmasının temel nedeni de bu.

Airwrap ilk çıktığı dönemde 8000 TL gibi bir etiket fiyatına sahipti. Tabi ki o dönemin ekonomik tablosu şimdiki gibi değildi. Bu sebepten ötürü cihazın fiyatı 1 sene içerisinde 3’e katlandı. Son olarak geçtiğimiz günlerde Airwrap’ın fiyatı 24.000 TL’ye kadar çıkmıştı.

Neyse ki şu aralar Dyson Airwrap’ı daha ucuza almak mümkün. Özellikle de gelecek olan zamlar öncesinde. Şu sıralar yukarı doğru hareketlenen döviz kurları nedeniyle 15 Ağustos’tan itibaren pek çok markanın fiyatlarını güncelleyeceği belirtiliyor. Yani şimdi almadığınız bir ürüne 1 hafta sonra çok daha fazla para ödemek zorunda kalabilirsiniz. Üstelik bu süreçte maaşınız da artmayacak.

Eğer şu sıralar kendinize ya da sevdiğiniz birine Dyson Airwrap almayı düşünüyorsanız fazla ertelememenizi tavsiye ederiz.