İsrail’in katlettiği Ayşenur Didim’de son yolculuğuna uğurlandı İsrail’in katlettiği Ayşenur Didim’de son yolculuğuna uğurlandı
Türk basınının duayen isimlerinden biri olan gazeteci ve avukat Güneri Civaoğlu, gittiği restoranda düşüp başını çarpması sonucundan hastaneye kaldırıldı. Yaşanan bu hazin olayın ardından herkes Güneri Civaoğlu hakkında bilgi sahibi olmak için araştırmalar yapıyor. Peki, Güneri Civaoğlu kimdir? Neden yoğun bakıma alındı? Sağlık durumu nasıl?

Usta gazeteci Güneri Civaoğlu, İstanbul’da dün akşam gittiği restoranda dengesini kaybetmesinin ardından düşerek başını vurdu. Civaoğlu’nun şu an sağlık durumunun nasıl olduğu, gündemdeki önemli konular arasında yer alıyor. İşte tüm detaylar…

GÜNERİ CİVAOĞLU HASTANEYE KALDIRILDI

İstanbul’da dün akşam saatlerinde düşüp başını çarpması nedeniyle hastaneye kaldırılan Güneri Civaoğlu, yoğun bakıma kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği belirtilen Civaoğlu, Fulya’da özel bir hastanede tedavi gördü. Bu sabah yaşanan olumlu gelişmenin ardından yoğun bakımdan çıkarıldı.

Durumuyla ilgili paylaşılan bilgiler arasında çarpma sonucunda meydana gelen beyin kanamasının herhangi bir hasara neden olmadığı yer alıyordu. Usta gazetecinin hafıza ve konuşma fonksiyonlarıyla ilgili bir sıkıntı bulunmuyor.

Güneri Civaoğlu son dakika yaşadığı bu gelişmelerin ardından doktorları, genel sağlık durumunun iyi olduğunu açıklayarak tedbir amacıyla hastanede gözlem altında tutacaklarını belirttiler.

GÜNERİ CİVAOĞLU KİMDİR?

Güneri Civaoğlu kimdir sorusu, en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Usta gazetecinin eğitim hayatı ve güncel hayatı hakkındaki detaylar merak ediliyor. Güneri Civaoğlu, 30 Temmuz 1939 tarihinde Ankara’da doğdu. Güneri Civaoğlu eğitim hayatı, oldukça başarılı. Anakara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Civaoğlu, 60’lı yılların başında gazetecilik hayatına atıldı.

Eğitim hayatındaki başarısı meslek hayatına da yansıyan usta gazeteci, Akis Dergisi ve Yeni İstanbul Gazetesi’nde muhabir olarak görev almaya başladı. Kariyerinin en önemli dönüm noktalarından biri ise TRT’nin kuruluşunda sabah haberlerini hazırlayan ekibin başında yer almasıydı.

Strasbourg Üniversitesi’nde ekonomi okuyan Güneri Civaoğlu, Tercüman Gazetesi’nin genel yayın yönetmenliğini üstlendi. Ardından Güneş Gazetesi’nin ortakları arasında yer aldı ve uzun süre genel yayın yönetmenliğini yürüttü.

1986-1996 yılları arasında ise Sabah Gazetesi’nin köşe yazarlığını yaptı. Aynı zamanda Show TV’de yöneticilik yaptı. Takvimler 1996’yı gösterdiğinde ise Milliyet Gazetesi’nin başyazarı oldu. Kanal D’de ana haber bülteni sunuculuğunu yaptıktan sonra yine aynı kanalda “Durum” adında televizyon programını sundu. Kariyerine Kanal D’de başladığı “Şeffaf Oda” programıyla başka kanallarda devam ettirdi.  

GÜNERİ CİVAOĞLU KAÇ YAŞINDA?

Ankara’da 30 Temmuz 1939 yılında hayata gözlerini açan Güneri Civaoğlu’nun kaç yaşında olduğu merak edilen konular arasında bulunuyor. Güneri Civaoğlu kaç yaşında sorusunun cevabı araştırılan detaylardan biri. Civaoğlu, şu anda 84 yaşında.

GÜNERİ CİVAOĞLU KİMİNLE EVLİ

Güneri Civaoğlu eşinin kim olduğu, vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Güneri Civaoğlu, takvimler 1969 yılını gösterdiğinde Canan Civaoğlu ile dünyaevine girmiştir.