Samsung Galaxy S25 hangi işlemciyle gelecek? Samsung Galaxy S25 hangi işlemciyle gelecek?
Son günlerde tüm yurt genelinde hava sıcaklıkları arttı. Öyle ki artık klimasız bir ortamda durmak neredeyse imkansız. Bir süredir esen sert rüzgarların da etkisiyle, sıcaklıklar çok hissedilmiyordu. Fakat rüzgarların kesilmesi, klima olmayan ortamlarda durmayı imkansız hale getirdi.

Tam da bu sıcakların ortasında güzel haber Japon klima devi Daikin’den geldi. Daikin’in Türkiye pazarına özel olarak ürettiği Kaira klima modellerinde harika fırsatlar söz konusu.

Hali hazırda piyasa ortalamasının hayli altında fiyatlardan satılan Kaira klima modeli, A sınıfı enerji seviyesinde. Yani faturanızda sizi üzmeyen bir tüketim yapıyor.

9.000 BTU gücünde olan klima, uzun sürede kapılar açık halde 3 odayı serinletebiliyor. İşin en güzel tarafı ise bu klimanın hem inverter, hem de wi-fi özelliğinin bulunması. Wi-Fi özelliği sayesinde klimanızı telefonunuz üzerinden uzaktan kontrol edebiliyorsunuz.

Ücretsiz montaj hizmeti ile satılan klima kısa sürede dilediğiniz yere servis ekipleri tarafından takılıyor. Zaten klimanın servis hizmetlerini de Daikin Türkiye ekibi yürütüyor.

Eğer sıcaklarda ter dökmeye, uykusuz bir şekilde gününüzü geçirmeye devam etmek istemiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın.

İndirimli Daikin klima modelinin satış sayfası için tıklayın.