Trabzonspor - Beşiktaş maçına deplasman taraftarı alınmayacak! Trabzonspor - Beşiktaş maçına deplasman taraftarı alınmayacak!
Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri, Türkiye'nin geleneksel spor kültürünün önemli bir parçasını oluşturan etkinliklerden biridir. Peki, Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri hangi kanalda, nereden izlenir? İşte Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri canlı izle!

Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri'ni canlı izlemek isteyenler için heyecan dorukta! Düzenlenen bu prestijli güreş etkinliği, çayır zemin üzerinde mücadele eden pehlivanlarla izleyicilere unutulmaz anlar yaşatıyor. Bu yıl da güreş severler, er meydanında kıran kırana geçen müsabakaları kaçırmak istemiyor. Peki, Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri hangi kanalda, nereden izlenir? İşte Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri canlı izle!

KAVAKLI YENİCİ MEHMET YAĞLI GÜREŞLERİ CANLI İZLE

Kavaklı Yenici Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri, Tek Rumeli TV ve Akdenizin Başpehlivanları Facebook sayfası üzerinden canlı yayınlanacak.

Tek Rumeli TV'yi izlemek isteyenler, uydu frekansları ve web üzerinden bu yayına erişebilirler.

KAVAKLI YENİCİ MEHMET YAĞLI GÜREŞLERİ HANGİ KANALDA, NEREDEN İZLENİR?

24 Ağustos 2024 tarihinde düzenlenecek olan İstanbul - Silivri Yenici Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri, güreşseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilecek.

Bu etkinliği canlı olarak izlemek isteyenler için Tek Rumeli TV ve Akdenizin Başpehlivanları Facebook sayfası üzerinden yayın yapılacak.

Saat 11:00'de başlayacak olan güreşler, bu platformlar aracılığıyla şifresiz olarak izlenebilecek.