Efeler’de küçükbaş hayvanlara veba ve çiçek aşısı yapıldı Efeler’de küçükbaş hayvanlara veba ve çiçek aşısı yapıldı
FENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Jose Mourinho iki yıldızın ismini çizdi. Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Lille ile eşleşen Kanarya'da Jose Mourinho, takımdan düşünmediği isimleri netleştirdi. Portekizli teknik adamın üstünü çizdiği iki yıldızın takımdan gönderilme nedeni ortaya çıktı. İşte son dakika Fenerbahçe haberinin detayları...

Süper Lig'e şampiyonluk parolasıyla girmek isteyen Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor.

Kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sarı-lacivertli takımda diğer yandan kadroda düşünülmeye oyuncular da belli oldu. İşte Mourinho'nun üstünüz çizdiği 2 yıldız oyuncu...

F.BAHÇE LILLE KARŞILAŞACAK

Jose Mourinho ilk resmi maçlarına çıkan Fenerbahçe, Lugano'yu eleyerek Şampiyonlar Ligi'nde 3. eleme turunda Fransız ekibi Lille eşleşti.

FRED YERİNE FERDİ SÜRPRİZİ

Mourinho'nun, Lugano maçında sakatlanan ve Lille eşleşmesinde oynayamayacak olan Fred'in alternatifini de bulduğu öğrenildi.

Deneyimli hocanın, Lille maçında Ferdi Kadıoğlu'nu Fred'in yerine merkez orta sahada kullanacağı gelen bilgiler arasında..

TAKIMDA EN-NESYRI MÜJDESİ

Lille maçına kısa bir süre kala Fenerbahçeli taraftarları sevindiren bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli takımın yeni transferi Youssef En-Nesyri, takımla birlikte çalışmalara başladı.

LİGİN İLK MAÇINA YETİŞECEK

Faslı golcü En-Nesyri'nin, Lille ile oynanacak ilk maça yetişmesi beklenmiyor. Oyuncunun, Trendyol Süper Lig'in 1. haftasında oynanacak Adana Demirspor karşılaşmasında sahada olması bekleniyor.

Jose Mourinho'nun onayıyla transferlerde adımlarını atan yönetim, diğer yandan kadroda düşünülmeye oyuncuları da satışa koymaya hazırlanıyor.

CENGİZ İLE YOLLAR AYRILACAK

Fenerbahçe'de Mourinho'nun üstünü çizdiği oyuncuların başında milli yıldız Cengiz Ünder geliyor.

Fanatik'in haberine göre, Cengiz Ünder'in takımdan neden gönderilmek istendiği ortaya çıktı.

Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Jose Mourinho'nun, millî futbolcuyu savunma desteğinde yetersiz bulduğu için kadroda istemediği bildirildi.

BİR DİĞER ÜSTÜ ÇİZİLEN OYUNCU BELLİ OLDU

Mourinho, Cengiz Ünder'den sonra bir yıldızın daha biletini kesin olarak kesti. Portekizli teknik adam, kadroda yer açmak için üstünü çizdiği bir diğer oyuncu da Ryan Kent oldu.

CENGİZ'DEN SONRA KENT'İN AYRILIĞI DA KESİNLEŞTİ!

Cengiz Ünder'in ayrılığından sonra İngiliz kanat oyuncusu Ryan Kent ile de yolların ayrılmasının kesinleştiği bildirildi.

İngiliz kanat oyuncusunun, önümüzdeki sezon kadroda yer olmayacağı gelen bilgiler arasında. Büyük beklentilerle transfer edilen İngiliz oyuncu hayal kırıklığı yarattı.

Geride bıraktığımız sezonda tüm kulvarlarda 18 maçta forma giyen Ryan Kent 1 gol ve 2 asist katkısı sağladı. Oyuncunun piyasa değeri 3.5 milyon euro.