Amatör Spor Haftası Aydın'da törenle başladı Amatör Spor Haftası Aydın'da törenle başladı
Masterchef'te kıran kırana mücadele devam ediyor. Yarışma boyunca ilk kez tamamen erkeklerden oluşan bir takım tamamen kadınlardan oluşan bir takıma karşı mücadele ediyor. Düelloların kazananı olan takım ise dokunulmazlığın sahibi oldu. Peki, MasterChef'te dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef eleme adayları kimler oldu?

Düelloda Mehmet Şef herkesi durdurdu ve "Kural ihlali var" dedi. Potaya giden isimler belli oldu. Dokunulmazlığı alan takım ve bireysel dokunulmazlığı alan isim de belli oldu. MasterChef eleme adayları kimler oldu?

Somer Şef kadınlar erkeklere karşı durumuyla ilgili "Ben şahsen bu durumu çok merak ediyorum. Bu önemli düellonun sonucu ne olacak? Çok eğlenceli bir hafta bizleri bekliyor." dedi.

Mehmet Şef gecenin yemeğini açıkladı! "Bugün yine çok sevilen bir ürünü isteyeceğiz sizden. Arkadaşlar sizden Kazandibi istiyoruz" dedi.

Beyza ile Semih aralarında iddialaştı. Beyza "Aynı tezgahtaydık ve konuşuyorduk. Benimle kapışır mısın dedi tamam dedim. İkimizin de ilk kazandibisi olacak" dedi.

Somer Şef "Özellikle Kırmızı Takım ellerini ova ova bir yıkasın. Ellerine tarifler yazan yarışmacılar herkes ellerini yıkasın" uyarısı yaptı.

Mehmet Şef düelloda herkesi durdurdu ve "Kural ihlali var" dedi. Muratcan tepsiyi yere düşürdü ve durumu fark eden Mehmet Şef "Hemen hızlan 20 dakikan var yeniden yap" dedi.

Haftanın ilk dokunulmazlık yarışını Mavi Takım kazandı.

Haftanın ilk bireysel dokunulmazlık yarışını kazanan isim Beyza oldu.

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Beyza ilk eleme adayını Nigar olarak belirledi. Nigar eleme potasına giden ilk isim oldu.

Arkadaşlarının oylaması sonucu en fazla oyu alan Beril ikinci eleme adayı seçildi.