Sökeli öğrenciler hayvan hakları konusunda bilgilendirildi Sökeli öğrenciler hayvan hakları konusunda bilgilendirildi
GALATASARAY TRANSFER HABERİ... Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'da Dursun Özbek yönetimi gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Michy Batshuayi ile 3 yıllık sözleşme imzalayan sarı-kırmızılılar, orta saha transferinde sürpriz bir isme yöneldi. İşte detaylar...

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların orta saha transferi konusunda sürpriz bir hamlede bulunmaya hazırlandığı öğrenildi.

Galatasaraylı kurmaylar, 8 ve 10 numara pozisyonları için Okan Buruk'un belirlediği isimler üzerine yoğunlaşırken, iddiaların ardı arkası da kesilmiyor.

İspanyol basını, Galatasaray'ın Premier Lig'de forma giyen yıldız futbolcuyla ilgilendiğini yazdı.

ESPN'in haberine göre; Galatasaray, Nottingham Forest forması giyen Nicolas Dominguez'i transfer listesine ekledi.

Sarı-kırmızılıların, Arjantinli futbolcunun kulübüyle transfer görüşmelerine başladığı aktarıldı. Nicolas Dominguez için Nottingham Forest'ın 13 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği kaydedildi.

26 yaşındaki orta saha, geride kalan sezonda Nottingham Forest'ta 29 maça çıktı. Nicolas Dominguez bu karşılaşmalarda 3 gol atma başarısı gösterdi. Arjantinli orta saha, takım arkadaşlarına 2 asist yaptı.

Nicolas Dominguez'in Nottingham Forest ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 17 milyon euro.

Velez Sarsfield altyapısında yetişen Nicolas Dominguez daha sonra Bologna'da oynadı. Nottingham Forest, 2023-2024 sezonu başında başarılı futbolcu için 10 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

GEÇEN SEZON DA İSTENMİŞTİ

Geçtiğimiz sezon Bologna'da forma giyerken de Galatasaray'ın gündemine gelen Nicolas Dominguez, 10 milyon Euro karşılığında Nottingham Forest'a transfer olmuştu.

26 yaşındaki oyuncu, İngiliz ekibiyle geçtiğimiz sezon çıktığı 29 maçta 3 gol 2 asistlik performans göstermişti.