Kuşadası Belediyesi kente yeni yollar kazandırmak için kesintisiz çalışıyor Kuşadası Belediyesi kente yeni yollar kazandırmak için kesintisiz çalışıyor

Kuşadası Belediye Başkanı CHP’li Ömer Günel’e yönelik sosyal medya hesabından galiz küfür ve hakaretlerde bulunan Ergün Poyraz’ın CHP’den ihraç edilmesi bekleniyor. Çok sayıda partili, Poyraz’ın CHP’li Ömer Günel’e yönelik hakaretlerinin kabul edilemez olduğunu belirterek disiplin mekanizmasının işletilmesini istiyor.

Ergün Poyraz’ın Ömer Günel’e yönelik küfürlerinin parti tabanında rahatsızlık yarattığını söyleyen partililer, “Partimizin belediye başkanına partimizin üyesi olan bir şahsın küfürlerini bütün kamuoyu görüyor. Sosyal medya üzerinden yapılan küfürleri kabul etmiyor, Ergün Poyraz isimli şahsın ihracı için yetkilileri göreve çağırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Saatçı ve yönetimine de tepki var

CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı'nin ve yönetiminin Türkiye'de yerel yönetim başarısı ve CHP adına örnek gösterilen Aydın'ın en başarılı belediye başkanı Ömer Günel'e karşı ağıza alınmayacak şekilde sözde bir partili tarafından küfürlere ve hakaretlerde bulunulmasına sessiz kalması ise parti tabanında tepkiyle karşılanıyor.