Beslediği köpek hırsız çıktı Beslediği köpek hırsız çıktı
FENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında deplasmanda Lille'e 2-1 yenilen Fenerbahçe, gözünü Trendyol Süper Lig'e çevirmiş durumda. Bu sezon Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor ile şampiyonluk yarışına girmesi beklenen sarı-lacivertli takım, ligin ilk hafta mücadelesinde yarın akşam Adana Demirspor'u konuk edecek. Kanarya'nın Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'dan maça kısa bir zaman kala sürpriz bir Cengiz Ünder hamlesi geldi. İşte Fenerbahçe'deki son dakika gelişmesi...

Fenerbahçe, 2024-25 sezonunun ilk hafta mücadelesinde yarın akşam Adana Demirspor'u konuk edecek. Ülker Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 21.45'te başlayacak.

Fenerbahçe ile Adana Demirspor, Süper Lig'de 41. kez kozlarını paylaşacak. Geride kalan 40 karşılaşmada sarı-lacivertliler 23 galibiyet elde ederken, 5 kez de Adana temsilcisi hanesine 3 puan yazdırdı. 12 maç ise beraberlikle noktalandı. Fenerbahçe'nin 80 golüne, Adana Demirspor 32 gol ile yanıt verdi.

Teknik direktörlük kariyerinde UEFA'nın kulüpler düzeyindeki 3 kupayı da kazanmayı başaran, görev yaptığı Portekiz, İngiltere, İtalya ve İspanya'da lig şampiyonlukları yaşayan Jose Mourinho, Fenerbahçe ile de şampiyonluk için mesai harcayacak. Portekizli hoca, Trendyol Süper Lig'de ilk karşılaşmasına yarın akşam çıkacak.

Kanarya, Trendyol Süper Lig’in ilk Kadıköy'de sahasında Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Sarı-lacivertli takımda antrenman öncesi sürpriz doğum günü kutlaması gerçekleştirildi. Ganalı stoper Alexander Djiku, 30. yaş gününü takımla birlikte kutladı. Tebrikleri kabul eden Djiku, jestten dolayı teknik heyet ve takım arkadaşlarına teşekkür etti.

2023-2024 sezonunu Galatasaray'ın arkasından 99 puanla ikinci bitiren Fenerbahçe, teknik direktör değişimi de yaşadı. Kadronun büyük çoğunluğunu koruyan sarı-lacivertliler, önemli takviyeler de yaptı.

Kanarya; geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak forma giyen Çağlar Söyüncü'nün bonservisini alırken; Cenk Tosun, Levent Mercan, Oğuz Aydın'ı renklerine bağladı.

Fransız kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin kiralık olarak transfer edilirken, en yüksek bedelli transfer Youssef En-Nesyri oldu. Faslı golcü ile 19.5 milyon Euro bonservis bedeliyle 5 yıllık sözleşme imzalandı.

Öte yandan Sports Digitale'de yer alan habere göre Jose Mourinho; Adana Demirspor maçının kadrosuna Luan Peres, Samet Akaydin, Miguel Crespo, Miha Zajc, Emre Mor, Ryan Kent, Fred ve cezalı olan Mert Hakan Yandaş'ı almadı.

CENGİZ ÜNDER SÜRPRİZİ!

Hatırlanacağı üzere Jose Mourinho'nun, Cengiz Ünder'i gözden çıkardığı ve millî futbolcuyu gönderme kararı aldığı bildirilmişti. Ancak Portekizli teknik adam, yıldız oyuncuyu Adana Demirspor maçının kadrosuna aldı. Bu gelişme sosyal medyada 'sürpriz' olarak nitelendirildi.