Samsung Galaxy S25 hangi işlemciyle gelecek? Samsung Galaxy S25 hangi işlemciyle gelecek?
Samsung, bu yılın başlarında yepyeni bir ses ürünü olan Music Frame'i piyasaya sürdü. Fotoğraf çerçevesi gibi görünen ve fiziksel bir fotoğrafı tutabilen akıllı bir hoparlörden bahsediyoruz. Şimdi şirket, Universal Pictures ile iş birliği yaptı ve Universal Pictures'ın yaklaşan filmi WICKED için yapılmış akıllı hoparlörün özel bir sürümü olan Music Frame WICKED Edition'ı piyasaya sürdü.

Music Frame WICKED Edition, WICKED temalı bir ambalajla geliyor, WICKED temalı çerçevelere sahip ve aşağıdaki resimde görebileceğiniz gibi "filmin sevilen karakterlerinin imzalarını ve resimlerini içeren üç fotoğraf kartı, bunlardan biri yalnızca Samsung Music Frame WICKED Edition ile birlikte sunuluyor".

Samsung Electronics'in Görsel Ekran Departmanı Başkan Yardımcısı Cheolgi Kim, "Kullanıcılara harika kalitede müzik dinlemenin yanı sıra teknolojiyi gerçekten kendilerine ait kılmalarını sağlayan bir stil ifadesi sunmak için Music Frame'i yarattık. Music Frame WICKED Edition, çarpıcı sesi ilgi çekici bir arka plan hikayesiyle birleştirerek çığır açan bir sinematik yayını kutlamanın benzersiz bir yolu." dedi.

Ne yazık ki Samsung, Music Frame WICKED Edition'ın fiyatını açıklamadı. Ancak şirket, akıllı hoparlörün özel sürümünün Ekim 2024'ün sonuna kadar Kuzey Amerika'da satışa sunulacağını söylüyor.