7 saat önce Gündem

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Ekim ayı olmasına rağmen, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi yerli ve yabancı turistleri sahillere çekiyor.

7 saat önce Siyaset

Aydın Büyükşehir Belediyesi, şehrin altyapısının önemli bir parçası olan mazgal temizliğini titizlikle sürdürmeye devam ediyor.

8 saat önce Asayiş

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde şehre inen domuzları gören bir kişi, arka ayağından yakaladığı domuz ile adeta dalga geçti.

8 saat önce Asayiş

Aydın'ın Çine ilçesinde jandarma ekipleri tarafından motosiklet sürücülerine bilgilendirmede bulunuldu.

8 saat önce Siyaset

Aydın’da bulunan hayvan hakları dernekleri ile kent genelindeki okullardan yüzlerce öğrenci, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediyesi Evcil Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

8 saat önce Asayiş

Söke-Kuşadası yolu üzeri İsmet İnönü Caddesi'nde bulunan kavşakta pikap ile motosikletin çarpışması sonucu iki kişi yaralandı.

8 saat önce Siyaset

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü'nde yürüyüş severleri Aydın’ın antik kentlerinden Mastaura Antik Kenti'nde buluşturdu.

9 saat önce Siyaset

Kuşadası Belediyesi tarafından baştan aşağıya yenilenerek sokak hayvanları için tedavi ve barınma imkanlarını her geçen gün iyileştirilen Kuşadası Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde öğrencileri ağırladı. Öğretmenleriyle birlikte merkezi gezen çocuklar, veterinerlerden sahipsiz can dostların bakımı ve sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

13 saat önce Asayiş

Aydın'da narkotik polisleri tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında gözaltına alınan 1 şüpheli jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

13 saat önce Asayiş

Aydın’ın Kuyucak ilçesindeki bir işletmede çalışan kadınlara uyuşturucu madde kullanımında alınacak tedbirler konusunda bilgilendirmede bulunuldu.