Cristian Medina adım adım Fenerbahçe'ye! Riquelme ile görüşüp izin isteyecek Cristian Medina adım adım Fenerbahçe'ye! Riquelme ile görüşüp izin isteyecek
Paris 2024 Olimpiyat Oyunları başladı. Filenin Sultanları Olimpiyat maç takvimi de belli oldu. Kaptan Eda Erdem, Ebrar Karakurt, Melissa Vargas gibi isimler kadroda yerini aldı. Peki; Türkiye Hollanda voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye Hollanda voleybol maçı canlı yayın araştırmaları hız kazandı. Paris'te yerini alan Filenin Sultanları Hollanda maçı öncesinde kadro değişiklikleri ile gündeme geldi. Paris Olimpiyatları voleybol mücadelesinde C grubunda yer alan milli takım altın madalya için ilk sınavını verecek. Peki; Türkiye Hollanda voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TÜRKİYE HOLLANDA VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN? Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları 26 Temmuz günü yapılan açılış töreni sonrası başladı. Filenin Sultanları da C grubunda altın madalya hedefinde. İlk maçında Hollanda ile karşılaşacak A Milli Kadın Voleybol Takımı Olimpiyat maçı bilgileri şöyle:

TÜRKİYE HOLLANDA VOLEYBOL MAÇI HANGİ KANALDA? Türkiye Hollanda voleybol maçı 29 Temmuz günü TSİ 10.00'da başlayacak. Heyecanlı mücadele TRT Spor ekranlarından yayımlanacak.

TÜRKİYE HOLLANDA MAÇI CANLI İZLE Maçın canlı yayını TRT Spor canlı izle ekranında.

FİLENİN SULTANLARI OLİMPİYAT MAÇ TAKVİMİ 29 Temmuz 2024 10.00 Türkiye-Hollanda 1 Ağustos 2024 10.00 Türkiye-Dominik Cumhuriyeti 4 Ağustos 2024 10.00 Türkiye-İtalya