AK Parti Aydın Milletvekili TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, CHP’nin Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül ve Evrim Karakoz’un AK Parti hükümetine yönelik açıklamalarına yanıt verdi. Savaş, CHP’li vekillerin açıklamalarını kamuoyunu kandırmaya yönelik değerlendirerek, “CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül ve Evrim Karakoz’un yaptıkları basın toplantısındaki açıklamalarını hayretle okudum. Bu gerçeği yansıtmayan ve hemşehrilerimizi kandırmaya yönelik açıklamalarını üzücü bulduğumu belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

“Kabul edilemez bir iftira siyasetidir”

AK Parti iktidarında Aydın’a yapılan yatırımları aktaran Savaş, “İktidarımız süresince gerek Cumhurbaşkanımızın Aydın’ımıza teşriflerinde, gerek Bakanlarımızın, Genel Başkan Yardımcılarımızın ve bizlerin programlarımızda, basın açıklamalarımızda belirttiğimiz yatırımlar, yaptığımız açılışlara rağmen ilimize yatırımların olmadığı iddiası kabul edilemez bir iftira siyasetidir. Yaptığımız açılışlar, kullanılan hizmet binaları, barajlar, göletler, hastaneler, okullar, otoyollar somut yatırımlar değil mi Sayın CHP’li yetkililer?” dedi.

“Aydın İcraatları Manifestosu”

Açıklamasının devamında CHP’li siyasetçileri iftira siyasetinden vazgeçmeye çağıran Savaş, “Bizim Aydın’ımıza kazandırdığımız eserlerin hepsi gözle görülür ve milletimizin hizmetindedir. Biz lafa söze değil; eser ve hizmetlerimize odaklanmış durumdayız. Bizi boş laf tartışmalarına çekmeye çalışmayın. Sadece Aydın yatırımları için 260 sayfaya ancak sığdırabildiğimiz “Aydın İcraatları Manifestomuzu” gururla yayınlıyorum ve dikkatlice okumanızı tavsiye ediyorum. Gözleri olup da görmeyen, kulakları olup da işitmeyen CHP’li muhataplarımızı da iftira siyasetinden vazgeçmeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

“227 milyar TL yatırım gerçekleştirdik”

İktidarın Aydın’a 227 milyar TL yatırım getirdiğini hatırlatan Savaş, “Adalet; Aile ve Sosyal Hizmetler; Çalışma ve Sosyal Güvenlik; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği; Enerji ve Tabii Kaynaklar; Gençlik ve Spor; Kültür ve Turizm; Millî Eğitim; Sağlık; Sanayi ve Teknoloji; Tarım ve Orman; Ulaştırma ve Altyapı alanlarında, son 22 yılda AK Parti Hükümetleri olarak, Aydın’ımız için toplam 227 Milyar TL yatırım gerçekleştirdik. Biz şehrimiz için bu performansı gösterirken, 15 yıl önce Ege Bölgesinin incisi olan Aydın’ımız bugün yerel yönetim yüzünden maalesef bölgenin en geri kalmış ili durumunda... Bu kadar devlet yatırımına rağmen Büyükşehir Belediyesi’nin işbilmez yönetimi şehrimizin üzerine bir karabasan gibi çöktü. Bu talihsiz açıklamayı yapan CHP vekilleri, Büyükşehir Belediyesi’nin yarattığı kaotik şehir performansından utanıyor olacaklar ki bir iftira atıp, sorumluluktan kurtulma çabasındalar” ifadelerini kullandı.

Aydın Büyükşehir’den Didim’e estetik dokunuş Aydın Büyükşehir’den Didim’e estetik dokunuş

“Kaç vaatte bulundunuz ve kaç somut yatırımı hizmete açtınız?”

CHP’li vekillere yerel yönetimlerin vaat edip hayata geçirmediği yatırımları soran Savaş, “Peki ben size soruyorum, 15 yıllık belediye yönetiminiz sürecinde yerel yönetimlerin hizmet alanları kapsamında kaç vaatte bulundunuz ve kaç somut yatırımı hizmete açtınız?  İftira siyasetiyle milletin sempatisini kazanamayacağınızı artık anlarsınız diye umuyorum. Kamuoyuna saygılarımla” şeklinde konuştu.

Whatsapp Image 2024 09 30 At 20.13.30Whatsapp Image 2024 09 30 At 20.13.18Whatsapp Image 2024 09 30 At 20.13.04