Transferin son gününde sürpriz! 'Ya imza ya kadro dışı' | Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor Haberleri Transferin son gününde sürpriz! 'Ya imza ya kadro dışı' | Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor Haberleri
Tarihinde 18. kez Şampiyonlar Ligi gruplarına çıkmak isteyen Galatasaray, bu hedefle arasında duran tek engel olan Young Boys ile bugün play off turu ilk maçında İsviçre’de karşı karşıya geliyor. Bern’de bulunan Wankdorf Stadı’nda TSİ 22.00’de başlayacak maçı Alman hakem Daniel Siebert yönetecek ve müsabaka, TRT 1 ile Tabii platformundan yayımlanacak. Sarı kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk cezası nedeniyle bugün ve İstanbul’da oynanacak rövanş karşılaşmasında sahada yer alamayacak.

Barış Alper Yılmaz takımı yalnız bırakmamak için fedakarlık yaptı

G.Saray'da yine cezalı olan Kaan Ayhan ile bulantı, kusma, ishal şikayetleri bulunan ve gıda zehirlenmesi yaşayan Barış Alper Yılmaz kafilede yer almadı. Ancak tedaviye olumlu cevap veren yıldız futbolcu özel uçakla İsviçre’ye gelip takıma katıldı. Sakatlığı devam eden Davinson Sanchez de İstanbul’da kaldı. Transfer görüşmeleri nedeniyle Hatay ve Konya karşılaşmalarında oynamak istemeyen Wilfried Zaha’nın bugün de şans bulması beklenmiyor. Üst solunum enfeksiyonu nedeniyle Konya’ya karşı görev yapamayan Derrick Köhn’ün durumu ise maç saatinde belli olacak.