Efeler'de semt pazarlarına sıkı denetim Efeler'de semt pazarlarına sıkı denetim
Tacirler Yatırım, günlük bülteninde günün şirket ve sektör haberlerini detaylarıyla paylaştı.

Rapordaki detaylar şöyle:

RUBNS: Rubenis Tekstil, yurt dışındaki yerleşik bir firmayla toplam 10 milyon USD tutarlı ihracat satış sözleşmesi imzaladığını açıkladı.

KLKIM: Kalekim, GES 1 için TEDAŞ ile kabul işlemlerinin tamamlandığını, %100 kapasite ile çalışmaya başladığını açıkladı.

MIATK: Mia Teknoloji, Milli Savunma Bakanlığı Mürted Hava Meydan Komutanlığı ile çevre güvenlik kamera sistemi projesi kapsamında 21.5 milyon TL tutarında sözleşme imzaladığını açıkladı.

AYDEM: 6A24 finansallarını 2,95 milyar TL net kar ile açıkladı. Açıklanan net kar bir yılın aynı dönemine göre %1.963 oranında arttı.

PSGYO: Pasifik GYO, 2Ç24 finansal sonuçlarını 1,55 milyar TL net kar ile açıkladı. Açıklanan net kar, bir önceki yılın aynı dönemine göre %53 daraldı.

AKFGY: Akfen GYO, 2Ç24 finansal sonuçlarını 850 milyon TL net kar ile açıkladı. Açıklanan net kar, çeyreklik bazda %200 artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre ise %56 daraldı.

TCELL: Turkcell, 2Ç24 finansal sonuçlarını 12 Eylül tarihinde açıklayacağını duyurdu.

ALGYO: Alarko GYO, 2Ç24 finansal sonuçlarını 61 milyon TL zarar ile açıkladı. Şirket, bir önceki çeyrek finansal sonuçlarını 4 milyon TL net kar ile açıklamıştı.

DZGYO: Deniz GYO, Muğla ilinde bulunan arsasının 37,7 milyon TL bedelle satıldığını duyurdu.