Aydın dağlarında kestane hasadı telaşı başladı Aydın dağlarında kestane hasadı telaşı başladı
Hepsiburada son kampanyası ile dikkatleri çekti! Moda Haftası sloganı ile alışveriş tutkunlarına büyük avantaj sunan Hepsiburada ‘Şimdi Al, 3 Ay Sonra Öde’ kampanyasıyla ödeme kolaylığı sunacağını duyurdu.

Moda Haftası kapsamında, seçili ürünlerde büyük indirimler ve avantajlı ödeme seçenekleri sunan Hepsiburada, kullanıcılar birçok tanınmış markanın ürünlerine ve birçok ürün kategorilerinde geçerli ‘Şimdi Al, 3 Ay Sonra Öde’ kampanyasıyla ödeme kolaylığı sunacağını duyurdu.

Şimdi al 3 ay sonra öde kampanya süresince, Giyim, Ayakkabı, Çanta, Güzellik, Aksesuar ve Anne-Çocuk alışverişi yapanlar dev indirimler ve avantajlı ödeme seçenekleri sunan Hepsiburada kampanyasının detayları şu şekilde;

Kampanya dönemi boyunca, Hepsiburada sitesinde, Kredi kartı ile 3 aya kadar erteleme kampanyası dahilinde, Yapı Kredi Worldcard ile 3 ay erteleme, Maximum ve Axess kartlarıyla ise 2 ay erteleme seçeneğini kullanarak yararlanabilir.

Hepsiburada'nın uyguladığı genel taksitler ile ilgili bilgilere https://www.hepsiburada.com/banka-kampanyaları üzerinden ulaşılabilir.

Söz kampanya dahilinde, ödeme esnasında erteleme işlemi seçilen taksitlerde vade farkından dolayı tutar farklılıkları gösterebilir. Peşin fiyatına erteleme seçeneği 3000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olacaktır.

Detaylar ve daha fazla bilgi için kullanıcılar, web sitesini veya Hepsiburada uygulamasındaki Moda Haftası bölümünü ziyaret edebilir.

Kampanya dahilinde; Cep telefonu, süpermarket, kozmetik, ofis malz., altın, televizyon, monitör, dijital ürünler kredi kartı ile erteleme kapsamına dahil değildir.

Ayrıca, Hepsiburada satıcılı Xiaomi ve Roborock markalı robot süpürgeler vade farksız taksit ve vade farksız erteleme kampanyalarına dahil değildir.

Online alışveriş platformu Hepsiburada tarafından başlatılan kampanya detaylarını sitenin resmi web sitesi üzerinden ulaşbilirsiniz.