Trabzonspor - Beşiktaş maçına deplasman taraftarı alınmayacak! Trabzonspor - Beşiktaş maçına deplasman taraftarı alınmayacak!
A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris Olimpiyatları 2. maçında Dominik Cumhuriyeti ile karşı karşıya geliyor. Peki, 'Türkiye-Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı ne zaman, saat kaçta?' İşte Türkiye-Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı tarihi...

Türkiye-Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı için nefesler tutuldu. Oynadığı ilk maçta müthiş bir geri dönüşe imza atan Filenin Sultanları, Paris Olimpiyat Oyunları C Grubu ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Peki, "Türkiye-Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı ne zaman?

TÜRKİYE-DOMİNİK CUMHURİYETİ MAÇI NE ZAMAN? A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyatları’nda ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşıyor. Türkiye-Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı 1 Ağustos Perşembe günü saat 10.00’da oynanacak.

TÜRKİYE-DOMİNİK CUMHURİYETİ MAÇI HANGİ KANALDA? Türkiye-Dominik Cumhuriyeti maçı TRT Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

FİLENİN SULTANLARI MAÇ PROGRAMI 1 Ağustos 10.00 Türkiye-Dominik Cumhuriyeti

10.00 Türkiye-İtalya