Sahte Zeytinyağı Rezaleti Büyüyor! Aydınlık Gazetesi Ulusal Gündeme Taşıdı Sahte Zeytinyağı Rezaleti Büyüyor! Aydınlık Gazetesi Ulusal Gündeme Taşıdı
GENÇLİK ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, siyaset, spor ve medya dünyasından çok sayıda isim törende yer aldı. Törende, Hakkârigücü Kadın Futbol Takımı ve Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı sporcularının hikâyelerinin anlatıldığı video izletildi.

AYAKTA ALKIŞLANDILAR

Kadın futbolcuların bin bir zorlukla mücadele etmesine rağmen tutkularından vazgeçmemesinin anlatıldığı video, geceye damga vurgu. İzleyenler duygu dolu anlar yaşarken, kadın futbolcular ayakta alkışlandı. Kristal Ayaklar Ödül Töreni’nin açılış sunumunu Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, İlknur Özzengin ve Melih Gümüşbıçak yaptı. Hande Fırat, “Bu tören aslında yeni umutların da başlangıcı. Doğu’dan Batı’ya genç kızlarımızın hayatında iyiye, güzele dönüşümün adı olacak. Yeşil sahalarda koşan o kristal kramponlar aydınlık bir geleceğin de adı olacak” dedi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş da özetle şunları söyledi: “Kadın futbolunu desteklemeye özel önem veriyoruz. Bakanlık çatısı altında takımlar kurarak kız çocuklarının güzel bir geleceğe sahip olmalarına katkı sunuyoruz. Futbolla hayatına yeni bir yön vermek isteyen tüm kızlarımızın her zaman yanındayız.”